Palete de grafit pentru pompă Busch 722534079

busch_722534079
10395 lei
(12370 lei cu TVA)
se aduce la comandă
Avantaje
  • Livrare prin curier rapid
  • Plată cu cardul sau OP

Descriere

Palete de grafit pentru pompă Busch 722534079 sunt destinate pentru pompe de vid cu palete rotative uscate fără ulei.

Amestec special de carbon și rășină, face ca materialul să fie suficient de moale, auto-lubrifiant cu rezistență puternică la uzură la temperaturi înalte cu rezistența mecanica ridicata și rezistența la șocuri.

Una dintre cele mai importante cerințe pentru materialele de palete, este rezistența mecanică ridicată. Paletele din carbon îndeplinesc această cerință. Rezistența lor este indicată de presiunea manipulată în mod regulat, care variază de la 3,2 kgf /cm2 până la condiții de vid ridicat, cu viteze periferice de până la 12,7 m/sec.

La prim pornire a pompei , paletele de carbon depun o pelicula fin ape peretele statorului/cilindrului, ceea ce reduce semnificativ uzura paletei.

Carbon păstrează proprietățile de bază care fac ca Carbonul să fie unic ca material tehnic și să fie deosebit de potrivit pentru palete

Deoarece carbonul este stabil din punct de vedere dimensiona si de temperaturi. Chiar și la 400 ° C dilatarea termică în carbon este minimă, jocul paletelor din canelurile rotorului pot fi minime cu o toleranță de ± 0,02 mm

Paletele de carbon sunt inerte chimic și netoxice și nu pot contamina gazul manipulat.

Ele pot fi utilizate în condiții de siguranță în echipamente de prelucrare a alimentelor și în alte domenii în care puritatea este esențială.

Ele protejează mediul, deoarece placa de carbon auto-lubrifiantă are particule ușoare de carbon și nu poluează mediul înconjurător.

Economisiți energie , deoarece nu este nevoie să folosiți ulei și apă la pompa de vid ca mediu de lucru.

Caracteristici

Brand
Busch
Cod comandă
722534079
Serie
iP
Unitate măsură
buc
Caută la fel

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Livrare rapidă și în cantități mari

Livrăm în întreaga țară

Calitate și suport

Vindem doar produse cu un înalt standard de calitate

Diversitate

Gamă variată de produse