Dăruim Zâmbete și Energie

Am început așa

Megora Shop împreună cu JCI Târgu Mureș organizează o strângere de fonduri pentru achiziția a trei sistem fotovoltaic având ca scop final reducerea costurilor la energie. ????????

JCI Târgu Mureș este o organizație puternic implicată în Comunitatea Târgu-Mureșeană având 4 piloni principali: Traininguri, Evenimente, Programe și Proiecte.
Unul dintre proiectele de suflet este acela prin care venim aproape de copiii din Centrele de plasament. De peste 7 ani, prin proiectul “Zâmbete în dar” oferim acces la educație prin workshopuri, excursii şi alte activităţi la care ei nu au acces din cauza situației sociale.
JCI a colaborat cu diferite ONG-uri și înstituții însă pentru proiectul dedicat copiiilor au colaborat și cu Casa Sfanta Elisabeta din Glodeni și Fundația Kiwi.

Anul acesta, împreună cu Megora Shop, JCI Târgu-Mureș dorește să dea o nouă șansă la educație.
Cu toții ne dorim investiții durabilă și proiecte sustenabile iar acum avem o oportunitate extraordinară.
Cu ajutorul sistemelor fotovoltaice putem produce propria energie timp de 25 de ani, timp în care banii care ar fi redirecționați către factură ar putea fi utilizați către educație și înformare.

Megora Shop va oferi montaj gratuit pentru toate cele 3 Fundați iar costul echipamentelor pentru cele 3 sisteme se ridică la 15000 Euro.
Susține și tu cauza preferată prin oferirea unei donații în contul JCI Târgu Mureș, cu mențiunea Dăruim zâmbete și energie.
Contul Asociației JCI Active Citizens Mureș este RO21BTRLRONCRT0347539803.

Asociația „Sfânta Elisabeta” administrează trei spații/case pentru copii: la Glodeni – peste 24 de copii, și două case în oraș – una pentru băieți și una pentru fete, cu câte 10 locuri.Din cauza costurilor financiare, casele din oraș au fost închise, momentan, toți copii fiind la Glodeni unde sunt 2 case, una pentru fete și una pentru băieți.Administratorul și oamenii care muncesc la casa de copii din Glodeni sunt puși în situația de a face față și de a avea grijă de copii bazându-se pe fonduri venite din donații și/sau sponsorizări.

Fundația Kiwi numită și Casa Bucuriei este o casa de tip familial înființată în anul 2004 pentru a oferi șansa la o viață normală copiilor defavorizați. Casa Bucuriei este locul în care copiii abuzați sau abandonați găsesc o adevărată familie, unde fiecare membru este încurajat să-și urmeze chemarea până la cea mai completă variantă a sa.

Asociația Solidaris este o societate non-profit, inițiată în ianuarie 2014, prin dezvoltarea echipei de voluntari și a activității caritative a Serviciului de Ajutor Telefonic. Printre programele Asociației Solidaris se numără Serviciul de Ajutor Telefonic, Tabăra de vară, Cina caritabilă, Camera de Refugiu, Programul Ciocănel, Depozitul caritabil și Școala populară din Ardeal.Munca Asociației este bazată pe voluntari din Târgu-Mureș și Cluj-Napoca cu care se semnează contracte de voluntariat anuale.

Datorită colaboratorilor în spatele cărora se află oameni generoși, se adună componentele

GTA Energy

Dragii noștri prieteni,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am semnat un contract de colaborare cu GTA Energy prin sprijinul partenerilor noștri de la megora! ????Prin această colaborare, GTA Energy ne-au oferit o sponsorizare valoroasă pentru cele trei fundații selectate în cadrul proiectului nostru "Dăruim zâmbete și energie".
Invertoarele și controlerele sponsorizate sigur vor ajuta la maximizarea randamentului sistemelor fotovoltaice și vor contribui la obținerea de energie curată și gratuită pentru aceste fundații.
Suntem recunoscători pentru sprijinul oferit și suntem nerăbdători să începem implementarea acestor echipamente în proiectul nostru.

Mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să vă informăm despre progresul proiectului nostru. ????Solar Group Energy România

Cum a fost ziua voastră?
???? Suntem "energie" și suntem foarte entuziasmați să anunțăm că am primit o sponsorizare importantă pentru proiectul nostru "Daruim zambete și energie". Mulțumită sprijinului generos oferit de Solargroup Energy România, am primit panouri solare și sisteme de prindere, care ne vor ajuta să ne atingem obiectivele cu o eficiență mai mare.????Suntem recunoscători pentru această oportunitate și suntem nerăbdători să vedem cum aceste donații ne vor ajuta să îndeplinim misiunea de a aduce zâmbete și energie pozitivă în viețile celor din jur.☀️PDA Logistics

???? Nu a fost ușor să ajungem la punctul în care suntem acum, dar cu ajutorul partenerilor noștri și a oamenilor generoși care cred în acest proiect, am reușit să facem un pas important înainte. Cei de la PDA Logistics ne-au fost alături și ne-au ajutat să transportăm 1000 kg de echipamente fotovoltaice la Târgu Mureș pentru proiectul "Daruim zâmbete și energie".

Suntem recunoscători pentru implicarea lor și pentru că am reușit să intrăm în posesia tuturor echipamentelor. Împreună putem face diferența! ????☀️Kiagold

???? Revenim cu vești proaspete prin care dorim să vă anunțăm că am primit o donație generoasă de cabluri electrice și alte accesorii de la sponsorul nostru Kiagold pentru proiectul "Daruim zâmbete și energie". Aceste echipamente esențiale ajută la conducerea energiei de la invertor către consumatorii din interiorul fundațiilor, asigurând astfel funcționarea echipamentelor electrice necesare în activitățile de zi cu zi.

Mulțumim din suflet Kiagold pentru sprijinul vostru și pentru contribuția la reușita proiectului. În continuare, vă invităm să urmăriți activitățile din cadrul proiectului pentru a afla mai multe despre cum putem îmbunătăți viețile celor care se află în nevoie prin intermediul energiei solare.

Cu multă recunoștință,

Echipa JCI Târgu Mureș și megora ????megora

???? Suntem foarte încântați să vă anunțăm că în cadrul evenimentului nostru "Daruim zâmbete și energie", firma megora s-a apucat de montaje! ????

Avem bucuria să lucram împreună cu acești profesioniști care ne-au oferit o experiență minunată. Una dintre casele care beneficiază de aceste montaje este Fundatia Kiwi Casa Bucuriei, un loc minunat în care copiii se pot bucura de energia solară și cu care JCI Târgu Mureş are o colaborare de lungă durată!????Vă mulțumim, Megora, pentru ajutorul oferit și pentru că faceți lumea un loc mai verde pentru toți! ????