Off Grid

  • Funcționează independent de rețea, ceea ce înseamnă că poți avea electricitate chiar și în zonele izolate sau în cazul unei pene de curent
  • Bateriile sunt o componentă importantă a acestui sistem, permițând stocarea energiei și utilizarea acesteia atunci când este nevoie
  • Instalarea unui sistem off grid poate aduce economii semnificative pe termen lung și poate fi o alegere ecologică pentru cei preocupați de impactul asupra mediului

Furnizăm și instalăm sisteme fotovoltaice off grid pentru a oferi soluții de energie durabilă și independență energetică.

Un sistem fotovoltaic off grid este o bună alternativă de a asigura energie electrică în locuri izolate, unde nu există acces la rețeaua de energie electrică sau unde rețeaua este nesigură și se întrerupe frecvent. Aceste sisteme sunt, de asemenea, ideale pentru a fi utilizate ca sistem de back-up în cazul unei căderi de energie în rețea.

Beneficiile unui sistem fotovoltaic off grid sunt multiple și pot fi personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră. 

Independentă energetică: Cu un sistem fotovoltaic off grid, sunteți complet independent de rețeaua de energie electrică. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la fluctuațiile prețurilor energiei electrice, restricțiile de utilizare a energiei sau nerespectarea programelor de plată a facturilor. Aveți propriul sistem de producere a energiei electrice, ceea ce vă oferă control total asupra consumului și producției de energie.

Fără întreruperi: În cazul în care rețeaua de energie electrică cade sau se întrerupe, un sistem fotovoltaic off grid poate asigura energie electrică de înaltă calitate și constantă pentru a vă asigura confortul și siguranța.

Economii financiare: Un sistem fotovoltaic off grid poate fi instalat cu costuri mai mici decât conectarea la rețeaua de energie electrică(dacă distanța față de rețeua electrică este mare). Investiția într-un astfel de sistem este rentabilă pe termen lung, deoarece nu trebuie să plătiți facturile de energie electrică sau să vă faceți griji cu privire la fluctuațiile prețurilor. De asemenea, este o soluție foarte bună pentru a economisi bani pe termen lung în zone izolate sau în locații cu costuri ridicate de conectare la rețeaua de energie electrică.

Flexibilitate: Un sistem fotovoltaic off grid poate fi proiectat și instalat pentru a se potrivi perfect cu nevoile dumneavoastră. Dacă doriți să adăugați mai multe panouri solare sau baterii în viitor, acest lucru poate fi făcut fără probleme.

Contactați-ne astăzi pentru a vă putea oferi soluția ideală nevoilor dumneavoastră.