Hibrid

Un sistem fotovoltaic hibrid este compus din panouri fotovoltaice, baterii și un invertor care poate fi conectat atât la rețeaua electrică cât și la baterii. Acest sistem vă oferă mai multă siguranță și protecție în cazul întreruperilor de curent sau a unor condiții meteorologice nefavorabile.

Avantajele sistemului fotovoltaic hibrid sunt următoarele:

  1. Independența energetică: Cu un sistem fotovoltaic hibrid, sunteți capabili să vă produceți propriul curent, devenind astfel mai independenți energetic. Acest lucru vă permite să economisiți bani, să reduceți factura de energie electrică și să vă protejați împotriva creșterii tarifelor de energie.
  2. Caderea retelei: În cazul în care rețeaua electrică cade, un sistem fotovoltaic hibrid poate fi programat să se comute automat la alimentarea din baterii, astfel încât să puteți continua să utilizați energia electrică necesară în casa sau biroul dumneavoastră.
  3. Posibilitatea de prosumator: Un alt mare avantaj al sistemului fotovoltaic hibrid este posibilitatea de a fi prosumator. Aceasta înseamnă că, dacă aveți un surplus de energie electrică, puteți să o vindeți înapoi la rețeaua electrică și să obțineți un venit suplimentar.
  4. Baterii: Sistemul fotovoltaic hibrid utilizează baterii, care stochează excedentul de energie produs de panourile fotovoltaice. Acestea vă permit să utilizați energia electrică generată de panouri atunci când nu este disponibilă lumina soarelui. În plus, bateriile pot fi utilizate pentru a alimenta echipamentele esențiale în caz de urgență.
  5. Ecologic: Sistemul fotovoltaic hibrid este o soluție ecologică și prietenoasă cu mediul, deoarece energia electrică produsă prin intermediul panourilor fotovoltaice nu produce gaze cu efect de seră sau alte emisii poluante.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă instalați sistemul fotovoltaic hibrid potrivit nevoilor dumneavoastră. 

Vă oferi consultanță în ceea ce privește dimensiunea, tipul de baterii și invertorul potrivit pentru casa sau biroul dumneavoastră. 

Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și a beneficia de avantajele independenței energetice și ecologice.