Mărturii (aprecieri)

Foarte multumit de serviciile baietilor, chiar daca au trebuit sa se deplaseze pana la București pentru mine.

Profesionisti, produse bune! Vă recomand!

Promptitudine, seriozitate și expertiză. Recomand!

O echipa profesionista.

Experiență extraordinară cu Megora!
Totul a decurs impecabil, echipa profesionistă a gestionat cu precizie procesul instalării sistemului fotovoltaic de 8 kW. Sistemul funcționează excelent, sunt mulțumit de performanță și beneficiile aduse. Recomand cu căldură Megora pentru sisteme fotovoltaice de înaltă calitate.

O echipa profesionista din toate punctele de vedere. Consultanta inaintea achizitiei cat si dupa. Raspuns rapid la orice solicitare. Recomand cu incredere!

Experiența bună. La firma s-a montat un sistem de 16kw care funcționează perfect. Văzând ce repede s-a decurs totul am decis sa montez pe casa un sistem de 5kw. De la comanda în două săptămâni deja funcționa sistemul ce a durat mai mult(doua luni) schimbarea contorului, dar acest lucru depinde de electrica. Momentan amândouă sisteme funcționează perfect. Echipă serioasă și de încredere. Va mulțumesc!

Sunt extrem de mulțumit de sistemul fotovoltaic de 5.5 kW de la Megora. Panourile Canadian Solar și invertorul Huawei au o calitate excelentă. Echipa tanară de ingineri a fost profesionistă și amabilă în tot procesul. Recomand cu încredere serviciile lor.

Am colaborat foarte bine și rapid. Am acceptat oferta și în două săptămâni eram cu sistemul montat. Excelent!

O afacere profesionistă care oferă un produs de înaltă calitate!
Ps: Panourile solare par cam murdare pentru ca au fost montate acum jumatate de an dar nu afecteaza productia de energie.

Scrie un comentariu