K2 Systems

Din 2004, K2 Systems a dezvoltat soluții pentru sisteme de montaj avansate și totodată funcționale pentru sistemele fotovoltaice din întreaga lume.

Portofoliul nostru acoperă aproape întregul spectru de posibile acoperiri și montaj la sol. Toate produsele sunt ușor de instalat, robuste și sigure. Sistemele sunt proiectate de către propriul nostru departament de dezvoltare și adaptate la condițiile pieței în continuă schimbare. Suntem deschisi să proiectăm împreună cu dvs. sisteme de montaj care nu pot fi deservite de gama noastră standard.

K2 Systems, în calitate de specialist în montarea acoperișului, ne concentrăm pe dezvoltarea și optimizarea sistemelor de montare inovatoare, păstrându-ne mereu picioarele pe pământ. Prin schimbul permanent cu clienții noștri, putem oferi soluții practice, de lungă durată și sigure.

Știm că instalatorii de sisteme fotovoltaice sunt pe deplin angajați să promoveze tranziția energetică. Dar ei se confruntă și cu o multitudine de probleme complexe. K2 Systems vă asigură că vă puteți concentra asupra sarcinilor principale. În calitate de specialiști pe acoperișuri, oferim produse extrem de funcționale pentru acoperișurile acestei lumi - și sprijinim partenerii noștri de instalare în mod competent, rapid și fiabil.

Nu exista produse in aceasta sectiune